CFM-B2F (bisnis menyang pabrik) & Wektu Utama 24-Jam
+ 86-591-87304636
Toko online kasedhiya kanggo:

  • USA

  • CA

  • AU

  • NZ

  • Inggris

  • NO

  • FR

  • BER
1920x733
banner01
banner-1
banner-2

Kekuwatan kita

CFM minangka panyedhiya layanan basis Internet sing utama kanggo nyetak tekstil pariwara.

Kanthi pinemu kanggo nggawe model tuku anyar lan nawakake pengalaman tuku sing apik, kita entuk produk sing diluncurake kanthi online, para pelanggan tuku kanthi online, staf kerja kanthi online lan manajemen ditindakake kanthi online.

Lan CFM nawakake platform terintegrasi, supaya sampeyan bisa pesen kanthi online kapan wae, sarujuk kriya kanthi online kanthi mung klik, lacak pesen lan priksa foto produk sing wis online kanthi nyata. Uga dhaptar kemasan, resolusi sengketa lan layanan pelanggan uga kasedhiya online.
  • Online Customer Service Center

    Pusat Layanan Pelanggan Online

  • Online Quoting

    Kutipan Online

  • Online Ordering

    Pesenan Online

  • Online Artwork Service

    Layanan Kriya Online

  • Online Finished Product Photos

    Foto Produk Online Wis rampung

  • Online Tracking

    Pelacakan Online

  • Online Packaging List

    Dhaptar Kemasan Online

  • Online Dispute Resolution

    Resolusi Sengketa Online

  • About us

    Babagan kita

  • Videos
  • Our Factory

    Pabrik Kita

  • Warta kita

  • pic09
    Tenda iklan dicetak khusus lan tutup logo logo mbantu nyediakake kios sing apik kanggo nawakake minuman lan conto produk gratis kanggo wong sing teka.
    Ndeleng liyane
  • pic10
    Nyithak jeneng lan situs web klub sampeyan ing tendha kanopi minangka perkara sing apik banget. Tarub kasebut ora mung bisa menehi papan perlindungan, nanging uga nyengkuyung skenario kasebut.
    Ndeleng liyane
  • pic11
    Kapan sampeyan pengin ngirim sawetara info pemasaran ing ruang terbuka, panji-panji bulu sing dirancang khusus bakal kaget karo efek tampilan sing apik banget.
    Ndeleng liyane
  • Siap miwiti?

    Nggolek alat tampilan sing kuat kanggo acara sabanjure? Klik lan entuk kutipan saiki!
    Enquiry

    Entuk Rega Rinci

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita